Actueel

Inge Brakman, John Jaakke en Dorel Smits-Hoekstra op Dag van het Commissariaat 2020

Categories    |    28 januari 2020    |    2 minuten

De Dag van het Commissariaat, een must voor elke commissaris of toezichthouder, maakt de volgende drie namen bekend: Inge Brakman, John Jaakke en Dorel Smits-Hoekstra.

Inge Brakman werkte onder meer voor de Nederlandse Vereniging voor Journalisten en was lid en voorzitter van het Commissariaat voor de Media. De laatste tien jaar werkt(e) ze als toezichthouder bij onder andere de Universiteit van Amsterdam, het Centraal Bureau voor de Statistiek, de Nederlandse B.V.’s van DSM, Shell, Accenture en WNF en is ze voorzitter van het Rode Kruis.

John Jaakke startte zijn carrière bij SHV, was meer dan twintig jaar ondernemingsrecht-advocaat en M&A-specialist en jarenlang bestuursvoorzitter bij advocatenkantoor Van Doorne in Amsterdam. Inmiddels is hij zelfstandig ‘trusted advisor’ van bedrijven en aandeelhouders. Daarnaast heeft hij een portefeuille van toezichthoudende en adviesfuncties.

Jaakke is momenteel executive coach en board evaluator bij QUIST, voorzitter RvC Eredivisie CV, NBE (Nederlands Blazers Ensemble), Hoogvliet e.a.

Dorel Smits-Hoekstra is een ervaren toezichthouder in de zorg . Stakeholderstrateeg Smits-Hoekstra ontwikkelt toekomstgerichte bedrijfsmodellen. Samen met bestuurders en ondernemers realiseert ze strategische allianties en slimme samenwerkingen. Haar specialisme is om hiervoor stakeholders intensief en actief bij de organisatie te betrekken.

De Dag van het Commissariaat maakte eerder al Jaap Winter, Annemieke Roobeek en Nicolette Loonen bekend als sprekers. Tijdens het event ontvangen commissarissen en toezichthouders updates over belangrijke items, maar kunnen ze ook vakgenoten ontmoeten en met elkaar in discussie gaan.

Donderdag 2 april 2020
Apenheul in Apeldoorn

Aanvang: 09:30 uur
Einde: 16:30 uur

Entree: €345 voor reguliere bezoekers en €295 voor NCD-leden

Aanmelden voor de Dag van het Commissariaat kan hier.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alles
No image