Actueel

NCD wederom partner Amsterdam Business Forum

Event    |    29 juni 2023    |    2 minuten

NCD – de Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren-, is dit jaar wederom partner van Amsterdam Business Forum. Amsterdam Business Forum is hét leiderschapsevent van het jaar met een ijzersterke line-up van nationale en internationale sprekers op vrijdag 29 september in AFAS Live. Sprekers van nationale en internationale afkomst op 29 september in AFAS Live.

Op het podium:

  • Erin Meyer: INSEAD professor, auteur van The Culture Map én van No Rules Rules waarin ze de werking van de innovatieve cultuur van Netflix ontrafelt.
  • Rutger Bregman, historicus, schrijver bij De Correspondent en auteur van De Meeste Mensen Deugen.
  • Tim Ferriss, auteur van Four Hour Work week en host van de meest beluisterde podcast ter wereld voor leiders en ondernemers: The Tim Ferriss Show.

Esther de Jong, voorzitter van NCD licht toe: ‘Eén van de doelstellingen van NCD is het versnellen van de professionele én persoonlijke ontwikkeling van onze leden. Door kennis op te doen op het hoogste niveau én de mogelijkheid om te kunnen sparren met leiders van gelijk kaliber. Op die elementen is Amsterdam Business Forum de perfecte match. Eén dag, hoog niveau aan sprekers én meer dan 1.000 collega-leiders om je netwerk uit te breiden’.

Hans Janssen, CEO van DenkProducties en producent van Amsterdam Business Forum vult aan: ‘Nederland heef eigenlijk nog geen jaarlijks leiderschapsevent van internationale allure. Een plek waar je als leider jaarlijks naartoe kunt om inspiratie op te doen van wereldklasse. En veel gelijkgestemden te ontmoeten. Onze missie is: dat event ontwikkelen. En leden van NCD zijn exact die leiders waarvoor we deze dag maken: zij hebben ambitie en zoeken verbinding.’

Amsterdam Business Forum vond in 2022 voor het eerst plaats, met sprekers als Yuval Noah Harari, Amy Edmondson en Boyan Slat. Dit jaar staan naast de internationale headliners ook de leiders van bedrijven als Ben & Jerry’s, Tony’s Chocolonely en Netflix op het podium.

Voor meer informatie en voor kaarten klik hier.

Bijdrage door
Lisa Saathof - Marketing & Communicatie

Gerelateerde artikelen

Bekijk alles
No image