Inspirerend bedrijfsbezoek

JohnBeerens.com

Overig    |    18 november 2020    |    2 minuten

NCD en JohnBeerens.com organiseerden op 30 september een inspirerend bedrijfsbezoek in Goirle.

In een interactieve Q&A deelt John alles over zijn route van kapper naar succesvol e-commerce ondernemer. Eric is de strateeg die zich heeft laten verleiden om aanvankelijk als ‘consigliere’ te fungeren voor John en Josephine Beerens (schoonzoon en dochter).

John Beerens

Het doel van John Beerens? De beste kapper van Nederland worden. Beerens opende op 22-jarige leeftijd zijn eigen salon in Tilburg, John Beerens Haarstudio, en mocht zich niet veel later Nederlands Kampioen onder de kappers noemen. Momenteel werkt Beerens als ondernemer aan de uitbreiding van zijn beautywebshop JohnBeerens.com. Het harde werk leverde in 2018 én 2019 een FD Gazelle op. Dankzij het grote succes en de sterke groei verhuisde het bedrijf in 2019 naar een pand van maar liefst 4500 m².

Eric Janssen

Eric Janssen is commercieel directeur bij JohnBeerens.com en heeft ruime ervaring in de bankenwereld. Janssen droeg onder meer de verantwoordelijkheid van de hypotheekportefeuille van ABN AMRO NL en productmanagement van de Florius Hypotheekportefeuille). Na zijn vervroegde pensionering in 2017 werd hij ‘consigliere’ voor John en Josephine Beerens (schoonzoon en dochter) en ontfermt hij zich over de Marketing & Sales voor de consumententak van JohnBeerens.com.

Karlijn L’Ortye

Karlijn L’Ortye is de directeur van NCD. Karlijn heeft als ondernemer drie bedrijven opgericht: het eerste Personal Assistant-bureau van Nederland, een trainingsbureau voor professional organizing en momenteel begeleidt ze (directie-)teams naar een betere strategie en samenwerking.

Bijdrage door
NCD

Gerelateerde artikelen

Bekijk alles
No image