NCD PLATFORM VOOR LEIDERSCHAP EN TOEZICHT

Voor wie?

NCD is een platform voor leiderschap (directeuren, bestuurders, DGA’s) en toezicht (RvC, RvT, RvA) van ondernemingen en maatschappelijke organisaties. Ook voor professionals en experts is NCD een afspiegeling van leiderschap en toezicht in Nederland en als onderdeel van het Europese ecoDa-netwerk.

Over NCD

Het hart van het platform is de NCD person-to-person community met de aangesloten leden en districten. Daarnaast heeft NCD online community’s zoals Directeur.nl en Commissarissen.nl en de NCD Academy. Daarmee biedt NCD niet alleen voor leden maar ook voor deelnemers en volgers een relevant platform voor leiderschap en toezicht in Nederland.

De Directeur

Of je nu directeur dan wel eigenaar (DGA) bent van een start-up, scale up, MKB- of grootbedrijf, of directeur van een business unit dan wel voorzitter/lid van de raad van bestuur van een onderneming of een (maatschappelijke) organisatie. NCD biedt een unieke, persoonlijke en inspirerende omgeving voor alle directeuren en bestuurders. Om niet alleen vanuit hun functie, maar vooral vanuit hun rol en als mens ervaringen uit te wisselen en te leren van en met elkaar in een vertrouwde omgeving.

De Commissaris

Bij NCD ontmoet je toezichthouders van (beursgenoteerde) bedrijven, instellingen, verenigingen of maatschappelijke organisaties. NCD biedt daarmee een unieke, persoonlijke en inspirerende omgeving voor alle toezichthouders. Om niet alleen vanuit hun functie, maar vooral vanuit hun rol en als mens ervaringen uit te wisselen en te leren van en met elkaar in een vertrouwde omgeving.

De Professional

In een snel veranderend maatschappelijke werkveld wordt de rol van de ( interim) professional steeds zichtbaarder en belangrijker.  NCD biedt volop ruimte aan experts met veel kennis en ervaring op het werkterrein van leiderschap en toezicht. Denk hierbij aan o.a. de wetenschap, onderwijs, advies, onderzoek en journalistiek. Ook deze professionals kunnen binnen NCD kennis delen, ervaringen ophalen en verdieping realiseren.

Over NCD

NCD is een person-to-person community.
Directeuren, toezichthouders en commissarissen kunnen in een vertrouwde en veilige omgeving van elkaar leren. Persoonlijke groei staat voorop.

Sinds 1953 van, voor en door leiders en toezichthouders.

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X