NCD VOOR WIE?

Commissarissen en directeuren

De Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD) is een vereniging voor commissarissen en directeuren die bewust en positief leiderschap omarmen.

De Directeur

NCD biedt een vertrouwde omgeving voor alle directeuren. Bijvoorbeeld topmannen en -vrouwen van beursgenoteerde bedrijven bespreken hun ervaringen en belangrijkste lessen met elkaar, maar ook directeuren van non-profitorganisaties zijn lid van de vereniging.

De Commissaris

NCD is een vereniging voor commissarissen en toezichthouders. De leden zijn actief bij beursgenoteerde bedrijven, maar ook bijvoorbeeld bij overheidsinstellingen. De profielen van de commissarissen en toezichthouders zijn zeer divers.

NCD-lid Fennemiek Gommer is actief in verschillende sectoren en deelt graag ervaringen met andere leden. In een interview met Fennemiek lees je meer over de mogelijkheden binnen NCD.

Over NCD

NCD is een person to person-vereniging.
Directeuren, toezichthouders en commissarissen kunnen in een vertrouwde en veilige omgeving van elkaar leren. Persoonlijke groei staat voorop.

Sinds 1953 de vereniging van, voor en door leiders en toezichthouders. 

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X